200 kg stiskalnice za parakemijo, parfumerijo in kozmetologijo

V celoti izdelan iz nerjavečega jekla

Ta serija zobniških stiskalnic je bila v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, ta oprema pa je bila izdelana za predelovalca dišav za parfumsko industrijo.
 
Te posebne stiskalnice so izdelane zelo skrbno, z mariniranimi in pasiviranimi zunanjimi zvari ter zunanjim poliranjem.

Nerjaveče jeklo, ki se uporablja za te regalne stiskalnice, je bilo potrjeno pri stranki. Nerjaveče jeklo je potrebno v živilski, farmacevtski, parakemični in kozmetični industriji zaradi očitnih higienskih razlogov, saj je proizvodno okolje podvrženo večkratnemu in močnemu čiščenju, da se prepreči kontaminacija.

Mesta za razmnoževanje patogenih organizmov so v razpokah in kotičkih. Nerjaveče jeklo, inerten material, ima minimalno hrapavost površine in idealno sposobnost čiščenja ter je popolnoma odporno na pojav oksidacije, znan kot "rja".

Za parfumski sektor veljajo tudi stroge higienske zahteve za preprečevanje širjenja mikroorganizmov in drugih patogenih dejavnikov.

Značilnosti te opreme so enake osnovnemu modelu, zobato-premični stiskalnici 2HR, eni od najbolje prodajanih naprav blagovne znamke EMG, ki jo že vrsto let oblikuje in proizvaja podjetje LONG (74).